Kurssit ja koulutukset

Muutoksia koulutusmenetelmiin!

Voimme antaa lähikoulutusten lisäksi myös yksilöllistä ja henkilökohtaista koulutusta verkossa. Tämä menetelmä on tullut käyttöömme syksyn aikana, johtuen siitä, että moni yritys tai itsenäinen henkilö haluaa Koronaviruksen tarttumisuhan vuoksi suorittaa koulutuksen mieluimmin etänä.

Tähän yksilökohtaiseen koulutukseen on varattava enemmän aikaa, koska joudumme lisäämään etäkoulutukseen myös ns. itseopiskelua. Lopputulos on kuitenkin sellainen millainen sen pitääkin olla. Osallistuja antaa näytön kirjallisesti monivalintakokeella ja osin myös verkkoyhteydellä suullisesti. Osallistuja voi siis suorittaa koulutuksen kouluttajan kanssa sovittuna aikana verkon kautta kahdestaan. Hyväksytty koe on edellytys todistuksen antamiselle.

On koulutuksia, joita voidaan antaa verkossa myös pienryhmille. Järjestely edellyttää, että jokaisella osallistujalla on mahdollisuus koulutuksen aikana esittää kysymyksiä kouluttajalle. Vuorovaikutus tulee säilyttää koko koulutuksen ajan, koska opetusta ei voida muuten luotettavalla tavalla toteuttaa.