Kurssit ja koulutukset

Joko alkaa uusi normaali?

Näkymä siitä, että virusepidemia alkaa hellittää on hyvä. Urakoitsijat ovat aloittaneet varautumisen tulevaan ”normaaliin”, niin kuin myös me. Koulutusryhmät kasvavat, jonka vuosi Suolahden toimistomme ei enää kokonsa vuoksi palvele tarpeitamme. Tästä syystä toukokuun 2.päivä siirtyvät koulutuksemme jälleen auditorioomme os. Saarijärventie 1153, Äänekoski (Kaislanranta).

Vaikka ryhmäkoot kasvavat, koulutuksia on mahdollista saada edelleen TAK-koulutuksena, joka tarkoittaa siis sitä, että osallistujamäärä on rajoitettu 1-3 henkilöön. Samoin työmaakohtaisia koulutuksia (tilaajan varaamissa tiloissa) on mahdollista järjestää siten kuin se on yleensäkin, voimassa olevien asetusten mukaan, mahdollista järjestää.

Näkymä siitä, että koulutusten suuri tarve alkaa jo kesä-heinäkuun aikana on mitä todennäköisin vaihtoehto myöhempää ajankohtaan nähden. On siis järkevää ennakoida ja järjestää koulutukset ajoissa.

Ilmoita sähköpostilla bonumsafety@suotu.fi tai puh. +358 400 882 972 halukkuutesi koulutukseen, tai jos haluat näistä lisä tietoa. Vastaamme kysymyksiinne mielellämme.