Telinetyökorttikoulutus

TELINETURVALLISUUSKORTTI™ -KOULUTUS

Kaikki rakennusteline- ja telineturvallisuuskoulutukset toteuttaa Patera Oy, joka on telineturvallisuuden ammattilainen ja edelläkävijä Suomessa lähes 30 vuoden kokemuksella.

Telineturvallisuuskortti™ on 4-tasoinen telinetyöturvallisuuden koulutusohjelma

Telinetyöturvallisuuden koulutusohjelma on kehitetty varmentamaan työmaallasi telinetöiden parissa työskentelevien työntekijöiden todellinen osaaminen.

Patera kouluttaa sekä telinealalle tulevia aloittelevia asentajia että jo käytännön työtä tehneitä kokeneempia asentajia ja myös telinetarkastajia.

Telineturvallisuuskortti™ käsittää nelitasoisen telinetyöturvallisuuden koulutusohjelman

Taso 1 – Harjoittelija
Taso 2 – Telineasentaja
Taso 3 – Etuhenkilö
Taso 4 – Telinetarkastaja

Pateran pitämät koulutukset sisältävät aina sekä teoriaa että käytännön harjoittelua, ja jokaisen koulutuksen tuoma pätevyys todennetaan aina käytännön harjoitteilla ja näytöillä. Näytöt ja loppukokeen läpäistyään koulutuksen käyneet saavat Pateran myöntämän sertifikaatin, NFC-sirullisen telineturvallisuuskortin™, jonka avulla pätevyyden todentaminen kentällä käy vaivattomasti.

Telinetyöturvallisuuden koulutusohjelmalle on ilmennyt todellinen käytännön tarve; kentällä kaivataan luotettavaa todistusta telinetöiden parissa työskentelevien pätevyydestä. Yhteisellä työmaalla pääasiallista määräysvaltaa käyttävät tahot ovat kyseenalaistaneet mahdollisuutensa varmentaa telinetyöhenkilöstön todellisen pätevyyden, koska esimerkiksi telineasentajien virallinen akreditointi puuttuu Suomesta. Koulutuksella myös vastataan VnA 205/2009 57 §:n ja työturvallisuuslain 738/2002 14 §:n vaatimuksiin työntekijöiden perehdyttämisestä ja pätevyyden ylläpitovelvollisuudesta.

 

Linkki lähikoulutukseen ilmoittautumiseen